NOVOSTI

U Pivovari Daruvar imamo veliki fokus na očuvanje prirode, na što neprestano potičemo i naše potrošače komunikacijom naših brandova,  komunikacijom na pakiranjima, te uvođenjem ambalaže kojom umanjujemo utjecaj na okoliš, kao što je naša boca s neodvojivim čepom. Neodvojivim čepom na našem brandu Desetka djelujemo u vidu smanjenju utjecaja plastičnih proizvoda na okoliš, kako čepovi ne bi završili kao zaseban otpad zbog čega izmiču sistemu za skupljanje otpada i završavaju u okolišu.

Ovi koraci prema boljoj i održivoj budućnosti potvrda su naše predanosti odgovornom poslovanju.

16.03.2023.

 

 

 

Kick off

U petak je u našoj Pivovari održan prvi godišnji Kick off na kojem su predstavljeni godišnji ciljevi i prezentirani alati kojima ćemo ih postići.
Uz zajedništvo, želju za rastom i fokus, glavni alat je svakako kvaliteta i izvrsnost našeg piva za kojeg vjerujemo da će postati omiljen dio svake posebne uspomene naših potrošača.

6.2.2023.

Rebranding

Iznimno smo ponosni na podrijetlo i tradiciju našeg piva. Taj ponos željeli smo utisnuti i na novi korporativni logo Pivovare Daruvar, najstarije industrijske pivovare na ovim prostorima, koja od svog osnutka 1840. godine, postoji na istoj lokaciji.
S ponosom vam predstavljamo našeg ždrala, prožetog zlatnom bojom našeg vrhunskog piva.

3.2.2023.