NOVOSTI

I ove godine nastavlja se tradicija održavanja Dana Piva u najljepšem malom gradu kontinentalne Hrvatske- Daruvaru. Staročeško Dani Piva održati će se 17. i 18. svibnja 2024.godine  na trgu kralja Tomislava.

Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom Staročeškom pivu, a kroz zanimljive igre, kvizove i ukusnu hranu, moći će se upoznati i s poviješću proizvodnje piva u Daruvaru te osvojiti nagrade. 

23.4.2024.

U cilju osvajanja sve većeg broja potrošača, konstantno radimo na proširenju asortimana naših vodećih brandova. Tako smo za ovu sezonu pripremili dva noviteta Staročeško svijetlo lager pivo u pakiranju od 2l PET i Staročeško crveno lager pivo, prave pivske poslastice za sezonu koja je pred nama.

 

15.4.2024.

5th Element IIPA i 5th Element Stout, piva iz portfolia Pivovare Daruvar, osvojili su Gold Quality Award nagradu za iznimnu kvalitetu na prestižnom svjetskom natjecanju Monde Selection u organizaciji Međunarodnog
instituta za kvalitetu.

Iznimno smo ponosni na nagrade koje su osvojili naša IIPA i Stout , te na činjenicu da je njihova vrhunska kvaliteta prepoznata na tako renomiranom svjetskom natjecanju, među proizvodima iz cijelog svijeta. S aspekta potrošača ova nagrada je od velike važnosti, jer potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. 

28.06.2023.

U Pivovari Daruvar imamo veliki fokus na očuvanje prirode, na što neprestano potičemo i naše potrošače komunikacijom naših brandova,  komunikacijom na pakiranjima, te uvođenjem ambalaže kojom umanjujemo utjecaj na okoliš, kao što je naša boca s neodvojivim čepom. Neodvojivim čepom na našem brandu Desetka djelujemo u vidu smanjenju utjecaja plastičnih proizvoda na okoliš, kako čepovi ne bi završili kao zaseban otpad zbog čega izmiču sistemu za skupljanje otpada i završavaju u okolišu.

Ovi koraci prema boljoj i održivoj budućnosti potvrda su naše predanosti odgovornom poslovanju.

16.03.2023.

 

 

 

Kick off

U petak je u našoj Pivovari održan prvi godišnji Kick off na kojem su predstavljeni godišnji ciljevi i prezentirani alati kojima ćemo ih postići.
Uz zajedništvo, želju za rastom i fokus, glavni alat je svakako kvaliteta i izvrsnost našeg piva za kojeg vjerujemo da će postati omiljen dio svake posebne uspomene naših potrošača.

6.2.2023.

Rebranding

Iznimno smo ponosni na podrijetlo i tradiciju našeg piva. Taj ponos željeli smo utisnuti i na novi korporativni logo Pivovare Daruvar, najstarije industrijske pivovare na ovim prostorima, koja od svog osnutka 1840. godine, postoji na istoj lokaciji.
S ponosom vam predstavljamo našeg ždrala, prožetog zlatnom bojom našeg vrhunskog piva.

3.2.2023.